ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  emke.oe@gmail.com

Címlap

Megváltozik a Györkös Ház programjainak általános kezdési időpontja!

18:30

Kedves Barátaink, kedves Közönségünk!

Mint ahogyan azt már hírül adtuk, az elmúlt időszakban – főként fiatalabbak részéről – felvetődött annak gondolata, hogy később kezdődjenek rendezvényeink, mivel többen is vannak olyanok, akik este 6 óráig munkában vannak, és emiatt nem érnek el a programokra. Ezt az igényt figyelembe véve megszavaztattuk (hírlevél és Facebook segítségével egyaránt), hogy este 6 órakor vagy fél 7 órakor kezdődjenek-e rendezvényeink. A döntő többség (közöttük sokan az idősebb korosztály képviselői) a fél 7-es kezdés mellett voksolt.

Ennek következtében áprilistól kezdődően – egyelőre kísérleti jelleggel – este fél 7 órára hirdetjük meg az eseményeink zömét. Természetesen a továbbiakban is lesznek majd olyan esetek, amikor más időpontban kezdünk, főként az érintett előadók/meghívottak igénylésére.

Kérjük, kísérjék fokozott figyelemmel a meghirdetett időpontokat!

Számítunk azok megértésére, akik a korábbi időpontot részesítették előnyben. Reméljük, hogy ezzel a változtatással további érdeklődőknek is sikerül majd részt venniük rendezvényeinken, amelyekre szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
 

www.emke.ro
www.facebook.com/emkegyorkoshaz

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés