EMKE-borklub a bisztróban

Időpont: 2017. július 12., szerda, este 7 óra
Helyszín: 1568 Bistro, Kolozsvár, December 21. / Kossuth Lajos u. 14. sz.

RENDKÍVÜLI BORISMERETI EST

EMKE-BORKLUB A BISZTRÓBAN!

FIGYELEM!!!  HÁZIGAZDÁNK AZ 1568 BISTRO!

Kedves Borbarát!

Hogy a nyár se teljen boros események nélkül, az 1568 Bistro gazdáival közösen egy rendkívüli nyári EMKE-borklub kóstolót ötlöttünk ki! Az Önök részére és mindannyiunk örömére!
Ezúttal a Balaton déli partjáról, Lelléről kóstolunk néhány szép tételt a Konyári és az Ikon pincék kínálatából. A két pincét összeköti Konyári János neve, aki az ezredfordulón – komoly borászi tapasztalattal a tarsolyában – létrehozta saját borászatát, a Konyári Pincét. Folyamatos igényes munkájának eredményeképp 2008-ban elnyerte Az év bortermelője kitüntető címet. Ezután megalapította az Ikon Borászatot. A következetesen magas színvonalú családi munka itt is gyors elismerést hozott számukra: az Ikon 2013-ban Az év pincészete lett.
Májusban – mintegy másfél hónapja hatalmas veszteség érte a magyar borászati életet: elhunyt Konyári János. Hála Istennek a stafétát már korábban átadta. Fia, Konyári Dániel apja mellett jó iskolázást kapott, olyannyira, hogy évek óta a borászati munka dandárját már ő maga végzi. És ő lesz az is, aki bemutatja nekünk a következő szép borsort:

1. Chardonnay 2016
2. Fehér Loliense 2016
3. Konyári rozé 2016
4. Szerecsen 2015
5. Ikon Cabernet-Merlot 2015
6. Vörös Loliense 2012
7. Ikon Evangelista 2009

Önt is szeretettel várjuk az 1568 Bistróban!

Részvételi díj: 40 lej

A helyek száma korlátozott, ezért villámpostán való előzetes bejelentkezés alapján lehet majd részt venni az előadáson. Jelentkezésüket július 10-éig várjuk szeretettel a [email protected] levélcímen.
A létszám felett jelentkezők várólistára kerülnek. Amennyiben a bejelentkezettek közül valaki le szeretné mondani a részvételt, kérjük, tegye azt meg legkevesebb 48 órával az esemény előtt, hogy a várólistásokat értesíthessük. A könnyebb kölcsönös kapcsolattartás végett kérjük, hogy bejelentkezéskor adják meg telefonszámukat is – természetesen, aki eddig még nem adta meg.

Borbaráti üdvözlettel,
Vincze László
programfelelős